facebook

Подробиці жахливого вбивства вчительки: Три місяці гвалтували, потім засунули в джинси гранату і підірвали

У жінки залишилася маленька дитина. Перед смертю нещасна провела кілька місяців у підвалі, терористи знущалися над нею і катували. Жахливу історію блогер і письменниця Олена Степова розповіла “Апосторофу”

Загибла працювала вчителькою української мови та літератури, перед смертю вона була викрадена і три місяці провела в полоні у бойовиків “ЛНР”. Її помістили в підвал, де ґвалтували, а потім вирішили вбити, вибравши жахливий і не піддається розумінню спосіб. “Вивели на вулицю, вклали їй в джинси гранату, примотали мотузку…

І коли вона відійшла на безпечну для бойовиків відстань – її підірвали “, – заявила Степова. Блогер повідомила, що за вбивством стояв бойовик з народного ополчення окупованого терористами Свердловська на прізвисько Чечен. Сепаратист був другом чоловіка вбитої, але моторошно заздрив сімейному щастю загиблої.

Раніше бойовик “ЛНР”, який приїхав з Інгушетії заявив, що вбиває українців на прохання своїх друзів, які попросили його допомогти “звільнити” Донбас від тих, хто спалив людей в Одеському Будинку профспілок.

Читайте також:  У Дніпропетровську купують голоси виборців по 500 гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.