facebook

Henkel не збирається йти з України та Росії

Попри українсько-російський конфлікт та економічні проблеми, компанія Henkel не збирається йти з України та Росії.

1608818




Німецький концерн Henkel не планує припиняти свою діяльність в Україні та Росії, попри труднощі на цих ринках. “Ми залишимося в обох країнах”, – заявив голова правління компанії Henkel Каспер Рорштед у понеділок, 13 квітня, повідомляє агенція Reuters. “Ми віримо в майбутнє обох країн”, – додав він. Як зазначається у повідомленні, проблеми на російському ринку спричинені падінням цін на нафту та західними економічними санкціями, а на українському – спаданням економіки.

Зважаючи на українсько-російський конфлікт, Henkel очікує у 2015 році негативний вплив на свою діяльність і прогнозує заробити на 100 мільйонів євро менше ніж зазвичай, повідомив Рорштед. Водночас він заявив про перспективи зростання продажів компанії цього року – без урахування валютних коливань та операцій з активами – на три-п’ять відсотків, зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно німецька компанія Rewe Group, яка володіє мережею супермаркетів Billa, також заявила, що не планує згортати бізнес ані в Україні, ані в Росії, незважаючи на кризу та збройний конфлікт.

Джерело: Українська служба DW

Читайте також:  "До кінця літа ЗСУ перейдуть до контрнаступу " – амереканський генерал Бен Годжес

Шукайте деталі в групі Facebook