facebook

Учень 9 класу влаштував стрілянину в школі, діти вистрибували з вікон. Є жертви

Озброєний школяр увірвався в клас зі зброєю з криком “Я прийшов сюди здохнути!”

У Підмосков’ї учень прийшов на заняття зі зброєю в руках й напав на вчительку. Інцидент стався в навчальному закладі №1 міста Ивантєєвка, передає Корупція.Інфо.

 

Про це повідомляють російські ЗМІ. Нападником виявився учень 9-а класу. Свою акцію в школі він планував заздалегідь.

За попередньою версією підліток вкрав у батька травматичний пістолет і взяв з собою кілька великих петард. З таким арсеналом учень хотів захопити школу. Увірвавшись в кабінет інформатики, підліток наказав всім дітям сісти на підлогу і з криком “Я прийшов сюди здохнути!” вистрілив у вчительку і в стелю.

 

Куля потрапила жінці в голову. У класі почалася паніка і деякі діти стали вистрибувати з вікон. В результаті постраждали троє підлітків від 14 до 15 років. У них діагностували переломи та забої. 39-річну вчительку госпіталізували з травмою голови.

 

“За попередньою інформацією в школі # 1 в стався конфлікт, учасником якого були вчитель і учень. В результаті конфлікту постраждав вчитель. У ході конфлікту будь-яких пострілів, а також використання вогнепальної зброї не проводилося. Відбулося незначне загоряння, яке було ліквідовано до приїзду екіпажів пожежників. Разом з тим, з метою недопущення НП проведена евакуація дітей “, – розповіла про інцидент глава міста Олена Ковальова.




Перед нападом школяр змінив свій статус в соцмережі, де вказав “delete my life 05.09.17”. Поліцейські затримали озброєного підлітка. Поки так і не вдалося з’ясувати мотиви школяра.

Читайте також:  У середмісті Івано-Франківська розстріляли автомобіль – потерпілого госпіталізували, стрільця шукає поліція. ФОТО, ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.