facebook

Хлопчик не потрапив на важливе заняття, бо йому не зупинилася франківська маршрутка

Хлопчик із приміського селища, який добирався на заняття із англійської мови до Івано-Франківська, не зміг потрапити на урок. Бо маршрутка, якою зазвичай доїжджав до обласного центру, цього разу йому не зупинилася. Водій зігнорував навіть прохання пасажирів про те, щоб зупинився і підібрав дитину.

Обурені батьки звернулися зі скаргою на електронну адресу сайту 0342.ua.

 

“Хочу вам розповісти сьогоднішню історію яка сталася з моїм сином в селищі Старий Лисець. Хлопчик 11-и років чекав на зупинці, щоб поїхати в Івано-Франківськ на заняття з англійської мови. О 16:00 водій автобуса, номерний знак АТ 23-50 АА, Гаврилів Микола, не зупинився на зупинці сину. Проігнорувавши зупинку, поїхав далі, не зупиняючись. На прохання пасажирів щоб забрати дитину проігнорував. У зв’язку з цим дитина пропустила своє заняття. Прошу Вас звернути увагу на дану ситуацію”, – йдеться у листі.

Батьки припускають, що все через те, що водії маршруток дуже поспішають доїхати до початкової точки маршруту.

“По місту – це йдуть перегони або гонки на автобусах: хто перший. А за містом це взагалі тема окрема. У населений пункт грузимо всіх і навіть тих хто не влазить, а назад… якнайшвидше в місто, в точку А”, – констатують скаржники.

 

Читайте також:  Била молотком: жінка заманила у квартиру 10-річну сироту та проломила їй череп

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.