facebook

В Тлумачі матері загиблого учасника АТО виділили під житло непридатне для проживання приміщення (фото)

Райдержадміністрація Тлумача виділила матері загиблого в Іловайську Михайла Погорєлова непридатну для проживання квартиру.

Михайло Погорєлов загинув в Іловайську 29 серпня 2014 року. Райдержадміністрація міста Тлумача виділила матері загиблого захисника України квартиру за адресою м. Тлумач, вул. 1 Травня, 62а кв. 4, оцінивши її вартість на кінець кінець 2014 року в 250 000 грн. Гроші на купівлю квартири виділили з державного бюджету 180 000 грн. та районного бюджету 70000 грн.

Будинок, в якому матері Михайла Погорєдова виділили квартиру, знаходиться в жалюгідному стані, не має жодних комунікацій, не підведено ні світла, ні газу, ні води, стоїть на мочарах, його постійно затоплює, повсюди грибок, в будинку ніхто не проживає, стверджують активісти, котрі стали на захист згорьованої жінки.

За їх словами спочатку цей будинок будували як не житлове приміщення, а пізніше зробили реконструкцію та переробили в житловий. Втім, навіть після “реконструкції” будинок не готовий до проживання.



Читайте також:  З глибоким сумом повідомляємо, що у Німеччині відійшов у засвіти учасник АТО Ігор Мацкуляк. Просимо щирої молитви за вічний спокій

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.