facebook

Як “хворий” Насіров розслабляється в наймоднішому клубі Києва

Вчора Роман Насиров, відсторонений глава Державної фіскальної служби, був помічений в нетрадиційній чиновнику обстановці, передає Корупція.Інфо

Так як Насирову заборонено виїжджати за межі столиці до 21 жовтня, він вирішив “відтягнутися” в Києві. Фотокореспонденти “Страни” стали свідками як він дегустував коктейлі в одному з наймодніших барів міста.

38-річний Роман Насиров в компанії друзів і своєї дружини Катерини вибрав затишний куточок в барі LoggerHead, який знаходиться на бульварі Тараса Шевченка.

Це дуже відоме і популярне серед молоді місце. Заклад приховано від широкої публіки, знаходиться у дворі в напівпідвальному приміщенні. На його вхідних дверей немає ні вивіски, ні підказки.

Романа Насирова ми дізналися не відразу, так як він рідко вставав до барної стійки, та й сам бар, концепція якого “тільки для друзів” – крихітний. Його площа 120 кв.м.

Разом з відстороненим від посади главою Державної фіскальної служби пили коктейлі його друзі. В очі впадало те, що два охоронці спостерігали за міні-вечіркою з боку.

Через деякий час Роман Насиров зняв піджак. Він був дуже задоволений тими коктейлями, що міксував йому бармен, тому що весь час схвально кивав головою.



Відзначимо, що коктейлі в барі LoggerHead аж ніяк не дешеві. В середньому близько 130 грн.

Відзначимо, що в цьому барі був також один раз помічений Мустафа Найєм, депутат з БПП. Він теж любить заходити в це місце.

Суд наклав арешт на все майно Романа Насирова.

Нагадаємо, що одружений він на Катерині Глімбовського (дочка будівельного магната Олександра Глімбовського) і виховує трьох дітей: синів Олександра і Михайла. Нещодавно у нього народилася дочка Яна.

Читайте також:  Майор руками і ногами бив, а потім вивезли в ліс: Поліція вибивала з жінки зізнання у злочині

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.