facebook

Ані Лорак стала об’єктом насмішок через дивне вбрання (фото)

Опальну українську поп-виконавицю Ані Лорак висміяли у Instagram за “костюм космонавта”, в якому вона вийшла на сцену в Литві.

Як зазначили підписники Лорак, кількості стразів і фасону її вбрання в загальному, позаздрив би й Філіп Кіркоров, повідомляють Патріоти України.На особистій сторінці в соцмережі Лорак розмістила кілька фото та відео, на яких вона зображена в досить незвичайному костюмі – коротких шортах високої посадки, колготах, та туфлях на високих підборах. Одяг співачки увесь вкритий камінням та стразами.

“Несмак, на жаль. Спроба наслідувати Джей Ло?” – поцікавилися в коментарях.

“Ось це вбрання, Кіркоров позаздрив би”, “Дивний прикид, якщо чесно”, “На орбіту!” – стали іронізувати під фото. Деякі також порадили артистці змінити зачіску, з якою вона виглядає значно старше за свій вік.

Нагадаємо, останніх кілька років Ані Лорак не виступає в українських містах. Разом з цим співачка продовжує заробляти гастролями в Росії, незважаючи на агресію Кремля по відношенню до України.

Читайте також:  ВИ НЕ ПОВІРИТЕ! Ціле село споживає ГАЗ два роки безкоштовно і радить решті українців як це робити законно

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.