facebook

11 ознак того, що Вас відвідує і оберігає ангел-хранитель

Для тих, хто вірить в існування ангелів-хранителів, досить важко буває відразу зрозуміти, поруч він зараз чи ні. Ось уже багато років люди ділилися своїми спостереженнями на цю тему. В результаті вдалося виділити 11 найчастіших ознак того, що вас відвідує ваш ангел-хранитель.

1. Відвідування ангелом уві сні

Сни часто сприймають як вікна для душі, але сон також може показувати, що десь поруч знаходиться ваш ангел-хранитель.

Ангел може відвідувати вас уві сні, щоб дати знати, що він поруч і що він доглядає за вами. Іноді вони можуть таким чином передавати якесь послання, а іноді вони просто показують свою присутність.

2. Дивні кольорові кола перед очима


Якщо з невідомих причин ви раптом бачите яскраве світло або дивні кольорові кола, то може здатися, що це обман зору. Насправді деякі люди вважають, що так ми бачимо пересування ангелів.

Ви можете помітити дивні світлові кулі в повсякденному житті або десь на фотографіях поруч з вами. Багато хто вважає, що ці унікальні вогні – знак того, що ваш ангел-хранитель знаходиться поруч.

3. Раптовий солодкий запах

Якщо ви раптом відчуваєте приємний солодкуватий запах, але не знаєте його походження, це може бути одним з ознак присутності ангела поблизу.

Багато з тих, хто вірять в ангелів, кажуть, що ці солодкуваті запахи – ознака того, що ваш ангел-хранитель намагається дотягнутися до вас і показати, що він поруч. Це іноді може бути схоже на запах смачної страви, квітів або приємних духів, якими користувалися ваші покійні рідні.

4. Знайти біле перо

В одній з книг про ангелів-хранителів автора Джекі Ньюкомб йдеться, що біле перо – безпечний і м’який спосіб ангела натякнути людині про свою присутність. На думку автора, це один з найпоширеніших знаків від ангелів. Ви можете знайти біле пір’їнка абсолютно випадково і в несподіваному місці.

Читайте також:  10 історій про людські добрі вчинки: а чим ми гірші?

5. Ваша дитина бачить щось, що не можете бачити ви

Багато хто вірить, що діти і домашні тварини мають здатність бачити ангелів-хранителів, навіть коли дорослі їх не бачать. Кажуть, ангели заспокоюють дітей, коли ті вередують.

Ви можете помітити, що ваш малюк пильно вдивляється в якусь точку або посміхається в пустоту, немов там хтось є. Це може бути знаком присутності ангела поруч з ним.

6. Ви бачите ангелів в хмарах

У дитинстві багато хто з нас проводили час за розгляданням химерних форм хмар. Хтось бачив звірів, хтось інші предмети. Якщо вам часто здається, що хмари схожі на ангела – це може бути знаком його присутності поруч. Іноді таким же знаком можуть бути хмари, що нагадують сердечка або інші предмети, які вам приємні або важливі для вас.

7. Ви помічаєте числа ангелів в простих речах

На думку авторів, які займаються цією тематикою, ангели часто намагаються привернути увагу людей за допомогою випадково попалися на очі чисел ангела. Це можуть бути якісь важливі для вас числа або дати або повторювані незвичайні числа – 333, 11:11 і т.д. Якщо вони часто трапляються вам на очі, знайте, що ваш ангел-хранитель десь поруч.

8. Раптові зміни температури

Багато людей говорять про таке явище, як раптова зміна температури. Це може бути несподіване відчуття холоду або тепла по всьому тілу. Все це багато хто сприймає як знак присутності ангела.

9. Ви чуєте приглушені звуки

Звичайно, ми не можемо спілкуватися ангелами, але це не заважає їм намагатися нам щось сказати. Багато хто впевнений, що дивні приглушені звуки, які з’являються в тиші з невідомої причини, можуть служити ознакою того, що ваш ангел-хранитель намагається вам щось сказати.

Читайте також:  “Вони приїхали – робочі руки”: Зеленський анонсував потужну підтримку заробітчан

10. Відчуття присутності

Напевно у багатьох бувало таке відчуття, ніби поруч хтось є, навіть коли кімната абсолютно порожня. Багато хто вважає, що це також одна з ознак того, що ваш ангел знаходиться поруч.

11. Раптове тепло в районі маківки

Вважається, що раптове відчуття тепла в районі маківки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.