facebook

Батьки відмовилися від нього, коли йому було 36 годин. Ось ким він став сьогодні (фото)

Коли Джоно Ланкастеру було всього 36 годин, батьки відмовилися від нього і віддали на усиновлення.

Малюк народився з рідкісним генетичним захворюванням, яке називається синдромом Трічера Коллінза. Біологічна мати Джоно була в жаху від побаченого, тому тут же заявила, що у неї не може бути нічого спільного з цією дитиною.

Справа в тому, що дане генетичне захворювання впливає на формування лицьових кісток плода. Це сильно відбивається на зовнішності. Вилиці Джоно розтягувалися, а очі опускалися нижче. Більш того, у нього виявили проблеми зі слухом, а за прогнозами лікарів, хлопчик і зовсім не мав ні ходити, ні розмовляти.

Майбутнє малюка було під загрозою, але жінка на ім’я Джин доглядала за ним, коли йому було всього 2 тижні, а потім усиновила його, коли йому було 5 років.

З тих пір пройшло вже 20 років, і тепер Джоно – успішний молодий чоловік, який хоче поділитися своїм посилом з миром!



“Мені потрібно було вірити в себе все моє життя, адже інші люди дивилися на мене і недооцінювали. Мені доводилося доводити їм, що вони не праві “.

“Я навчився жити на позитиві. Це дуже допомагає! ”

Одним з улюблених місць Джоно є спортзал. Це безпечний притулок, який допомагає йому вивільняти стримувану енергію і дає сили і мотивацію рухатися далі. Коли Джоно запитують, чи хоче він звернутися за допомогою до пластичних хірургів, то хлопець відповідає:

“Бог створив мене таким. І я народився таким не дарма “.

Коли йому було 25 років, Джоно намагався зв’язатися зі своїми біологічними батьками. Служба з усиновлення змогла доставити до них послання хлопця. І все ж ті відмовилися від зустрічі і попросили більше не турбувати їх з подібними проханнями.

Читайте також:  Облом пропагандиста: дівчинка з Донбасу популярно пояснила відміну українців від росіян (ВІДЕО)

Це завдало Джоно чергову порцію болю, але він не зламався і зміг знайти в собі сили рухатися далі. Хлопець не злиться на біологічних батьків і не хоче, щоб інші люди засуджували їх за таке рішення.

Ніхто не знає, через що їм довелося пройти, коли я народився. Вони зробили те, що вважали за краще і для них, і для мене. Саме це їх рішення зробило мене таким, який я зараз. Навколо мене багато дивовижних людей “.

Зараз Джоно займається спортом, подорожує по світу і допомагає дітям, які страждають від такого ж синдрому, як і у нього. Він вчить їх приймати себе такими, якими вони є, адже в першу чергу завжди потрібно любити себе!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.