facebook

Його дружина приховувала від нього таємницю 60 років. І тільки після її смерті він дізнався ЦЕ!

Як вона могла так довго це приховувати?

Іноді буває так, що один день може перевернути все життя, передає Ukr.Media. Тоні Трапані, якому 81 рік, зміг відчути це на собі. Всього одна випадкова знахідка змусила чоловіка плакати і посміхатися одночасно…



Тоні просто вирішив навести порядок в старих речах своєї вже покійної дружини. Серед паперів він виявив лист, який перевернув його життя!

Це був лист від колишньої дівчини Тоні, вони писала про те, що 13 листопада 1959 року він став батьком. Його дружина знала про це і багато років зберігала цю страшну таємницю.

Покійна дружина Тоні була безплідною, і думка про те, що у її чоловіка десь є син від іншої жінки, що завдавала їй нестерпний біль.

Трапані не міг зрозуміти, як його дружина не змогла розповісти йому таку важливу новину, як вона жида з цим вантажем все життя.

Чоловік одразу почав пошуки свого сина і знайшов 61-річного Семюеля Чайлдресса.

Свій стан на момент їх першої зустрічі Тоні порівняв з народженням первістка.

Семюель ріс в Пенсільванії і все життя він жив з думкою про те, що батько не бажає про нього нічого знати. Семюель не раз запитував у мами про те, який же його батько. Мама говорила, що вони дуже схожі зовні.

Через стільки років батько і син знайшли один одного і намагаються надолужити упущене. Незважаючи ні на що, вони не тримають зла на тих, хто винен в їх довгої розлуки. Головне, що зараз вони разом.

Читайте також:  Німеччину затопило: загинули більше 40 людей. Фото, відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.