facebook

“Пане Президенте! Ви справді мaнiяк”: Син Лавриновича обiзвав Порошенка за арешт свого батька

Син арештованого екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича Максим у своєму зверненні до Президента Петра Порошенка назвав останнього мaнiякoм. На його думку, арешт його батька це приклад правового свавілля. Про це він написав у себе на сторінці Facebook.

“Пане Президент! Ви справді мaнiяк, або вашу карту розіграли ваші “друзі”. Сьогодні ви кинули за ґрати українця, одного із засновників Народного Руху України, творця держави і державного устрою України, співавтора Конституції України, політика і вченого. І, якщо ви раптом не доклали до цієї події своєї руки, то в цьому випадку, ніхто вам точно в це не повірить. Адже це саме вами призначені прокурори і залякані вами судді сьогодні посадили мого батька, ніби нeбeзпeчного для суспільства злочинця”, – зазначив він.

“Ви ж знаєте, пане президент, що за ґрати Лавриновича кинули за виконання рішення Конституційного суду, за його друк в офіційному Віснику. Знаєте. Як знаєте і те, що це рішення КС діє і сьогодні. Як і те, що до суддів, які це рішення приймали, у Вас претензій немає, адже сьогодні вони, напевно, приймають рішення вже для вас”, – йдеться у повідомленні Максима Лавриновича.

“Виявляється, під тиском безальтернативного ув’язнення Лавринович повинен був дати неправдиві свідчення на Вашого, пане президенте, попередника Віктора Януковича, звинуватити його в узурпації влади та інших земних гріхах. Ну, а в обмін – банку варення і домашні тапочки”, – заявив син екс-міністра.

Читайте також:  НОВИНИ ПОРОШЕНКО МАЄ НАМІР ВІДПРАВИТИ БІЙЦІВ НГУ В АТО ДЛЯ "ОБКАТКИ БОЄМ", ЩОБ НЕ "КЛАНЯЛИСЯ КУЛЯМ"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.