facebook

Гройсмана привселюдно принизили на 14-ій конференції YES. Оце так ганьба

Під час виступу прем’єр-міністра Володимира Гройсмана на 14-й конференції YES (Yalta European Strategy – “Ялтинська європейська стратегія”) ведучий попросив його прокоментувати те, що його вважають людиною президента без самостійних повноважень. Про це він сказав під час трансляції виступу, передає Корупція.Інфо.

“Те, що я чув від людей, що посил правильний і ви йдете в напрямку реформ. Але також вони вірять в те, що ви людина президента і у вас немає власної незалежної бази і потенціалу виконати всі обіцянок, які ви дали. Щоб ви сказали таким людям? ” – запитали українського прем’єра.

“Вони перебільшують мою залежність. Я вважаю, що взагалі некоректна постановка питання, коли хтось говорить, хто чий чоловік. Ми повинні говорити про цінності, погляди і реальні справи. Головне, щоб в цей історичний момент всі були єдині і парламент, і президент, і уряд. Нам нема чого ділити і потрібно боротися не за владу, а за країну “, – відповів прем’єр.

“Розумію ваш оптимізм і потреба бути оптимістом, але українці судять за результатами”, – відповів ведучий.

Нагадаємо, що в перший день виступав президент України Петро Порошенко. Його мова була витримана в уже традиційному для нього останнім часом стилі “космічні кораблі борознять”. Якоїсь конкретики не було, зате були красиві слова і багато обіцянок.



Читайте також:  ЄС скасує візовий режим для Туреччини в 2016 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.