facebook

Хотіла народжувати у ванній: на Закарпатті стався шокуючий випадок з породіллею, сума таких пологів точно зіб’є вас з ніг

А “горе-лікарка” відмовилася допомагати, коли побачила проблеми.

Лікар ужгородського пологового будинку Руслан Федько поділився у Фейсбук історією про надзвичайну ситуацію, яка сталася вночі у міському перинатальному центрі.

“Приблизно о 1.00 ночі із середи на четвер, викликає мене черговий лікар по родзалу у зв’язку із позаштатною ситуацією. “Швидкою”доставлена першородяча жінка із ніжним передлежанням плода із ніжками, що вже випали із статевої щілини та очікуваною масою 4 кілограми” – повідомив Руслан Федько.


Лікар пояснює, згідно з клінічним протоколом з акушерства Королівського коледжу Великої Британії, який є найавторитетнішим, ніжне передлежання є абсолютний показ до кесарського розтину, а особливо в такому поєднані-крупний плід, перші роди,а при випавших ніжках операція вже не можлива.

“Так ось, ця пара приїхала зі Львова до нас в Ужгород, на домашні роди у ванній, до такої собі Anna Yasina, котра запевнила пару, що дитина знаходиться в головному передлежанні і все буде Ок. Фінансову сторону, яка захмарна, я принципово обходжу. Так от, як тільки Anna Yasina, побачила ніжки, що випали, за словами батька, вона красиво помахала ручкою і сказала: “Удачі, Вам, па-па!” Завдаток у 200$, звичайно, не повернула. Слава Богу, що даний випадок в кінці кінців завершився благополучно. Але стрес, який ми всі – персонал, сім’я – пережили до 3,00 ранку не передати словами. Шановні не піддавайте ризику життя найближчих Вам людей, довіряючи їх подібним аферистам!”.

Гінеколог зазначив, що домашні роди, справді, широко практикують в світі, але веде їх професійна акушерка, яка веде жінку всю вагітність і окрім того, поруч із будинком чергує “Реанімобіль” аж до завершення родів.

Читайте також:  “Вигорів”: посеред траси спалахнув автобус із людьми, котрий їхав до Польщі (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.