facebook

Комаров не стримався: cкaндал на шоу “Танці з зірками” (відео)

Під час четвертого прямого ефіру проекту “Танці з зірками” виступ ведучого Дмитра Комарова та його партнерки Олександри Кучеренко спричинив словесну перепалку між суддями та учасниками шоу, пише maximum.fm



Усе почалося із коментаря Влада Ями після виступу Сергія та Сніжани Бабкіних. Так, під час їхнього номеру на сцені встановили декоративне дерево, після чого Яма сказав парі, що вони танцювали втрьох – разом із Комаровим, натякаючи, що Дмитро – дерево.

У свою чергу Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко виконали танго. І цього разу Влад Яма вирішив продемонструвати своє почуття гумору, з насмішкою прокоментувавши, що Дмитро навіть потрапив в музику 8 разів. Інші судді також розкритували номер.

Відтак, Комаров не стримався і, провівши аналогію із фільмом “Запах жінки”, сказав Ямі, що він просто сліпий суддя, який не побачив все, що було вкладено в танець.

На своїй сторінці у Facebook ведучий ще раз пояснив причину свого обурення.

“У журі потрібно судити, а не ображати. Перш, ніж озвучувати в прямому ефірі жарт, подумати, чи він смішний. Можна і часто потрібно розносити на шматки техніку, хореографію, пластику і т.д. Але важливо робити це з повагою. До всіх учасників. І зберігаючи повагу до себе”, – наголосив Комаров.

При цьому ведучий додав, що вони аж ніяк не стали ворогами із Ямою, і конфлікт уже вичерпаний.

Читайте також:  Франківський бенд “7 teens” потрапив до фіналу вокального шоу “Співають всі!” (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.