facebook

У аеропорту Туреччини затримали українську співачку Lama

Українська співачка Lama, яка у квітні хизувалася відпочинком у Карпатах із значно молодшим бойфрендом, розповіла про інцидент, який стався з нею у Туреччині, повідомляє ТСН.



На своїй сторінці в Instagram Lama, справжнє ім’я якої Наталя Дзеньків, опублікувала знімок, на якому позує біля моря. Під фото виконавиця повідомила своїм фоловерам новину про те, що, повертаючись з відпочинку, з нею трапилась пригода на паспортному контролі турецького аеропорту.

“Вже перед вильотом в Україну мене затримали співробітники паспортного контролю. Для мене це стало дуже великою несподіванкою, закону я не порушувала, тому підстав для затримання в них не було. Але ще більше мене здивувала причина цього непорозуміння. Дізнавшись через що мене затримали, я навіть розсміялася – причиною став мій вік за паспортом. Я вже звикла, що часто роблять компліменти моїй зовнішності, але я навіть і уявити не могла, що колись це стане мотивом для мого затримання”, – відверто зізналася співачка.

Розв’язати ситуацію Наталі допоміг випадок. Артистку впізнали люди, які проходили контроль разом зі співачкою і почали робити селфі з зіркою і брати автографи.

До слова, співачка Lama в грудні 2017 року відсвяткує свій 42-й день народження.

Читайте також:  Вони вже навіть живуть окремо! Володимир Кличко вперше розповів про розлучення з дружиною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.