facebook

Путін одружений з Росією, а діти Кабаєвої, як відомо, народжені її сестрою, – Бєлковський

Президент Росії Росії Володимир Путін офіційно самотній із моменту смерті його “найближчої подруги” лабрадора Коні Полгрейв. Про це в ефірі авторської програми головного редактора видання “Гордон” Олесі Бацман “Бацман LIVE” на телеканалі NewsOne розповів російський політолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

“Російський правитель має бути досить загадковим для російського народу та бути за межами традиційних і типових уявлень про людське щастя. У російського монарха щастя може бути тільки нелюдське. Недарма, коли почали публікуватися бюлетені про стан здоров’я товариша Сталіна наприкінці лютого 1953 року, дуже багато радянських людей пережили шок, тому що там йшлося, наприклад, що у товариша Сталіна – білок у сечі. А, з точки зору уявлення про вождя, у Сталіна взагалі не може бути сечі”, – зазначив він.

Політолог додав, що у лідера держави може бути білок, але не може бути сечі.

“Тому Путін одружений з Росією, це його офіційна доктрина, запозичена ним у Єлизавети I і імплементована колишнім кремлівським куратором внутрішньої політики, а нині спікером Державної думи В’ячеславом Володіним, і ця версія його влаштовує. А діти Аліни Кабаєвої, як відомо, народжені її сестрою.

На запитання, якою ситуація є насправді, Бєлковський відповідати відмовився, аби “не провокувати новий похід танків на Маріуполь”.

При цьому він додав, що діти президента США Дональда Трампа завжди на видноті і беруть активну участь у житті Америки, а Путін “практично публічно” стверджує, що побоюється за безпеку своїх нащадків, бо хтось може зробити їх заручниками.

“Це абсолютно різні політичні культури, розумієте. Путін дорівнює Росії, і в Росії від нього залежить все. А Трамп – це всього лише гвинтик у величезній американській політичній машині, і як американські політичні інститути його обмежують і не дають розвернутися, ми бачимо… Але насправді тут ще є фактор того, що президент Росії зобов’язаний бути неземним правителем, і тому у нього не повинно бути простого людського щастя. Воно послабить його позиції та підірве авторитет серед певної частини російського народу”, – підсумував політолог.

Читайте також:  Росія має виплатити Україні репарації за вторгнення: Названо суму

Двоє хлопчиків, з якими колишня гімнастка, екс-депутат Держдуми РФ Кабаєва з’явилася у вересні на трибунах спортивного комплексу “Мегаспорт”, імовірно, є її синами від Путіна, повідомив таблоїд Page Six видання New York Times із посиланням на джерело. За його інформацією, діти записані на молодшу сестру Кабаєвої Ляйсан.

Раніше російські та західні таблоїди писали, що Путін має особисті стосунки з Кабаєвою.

У 2013 році Володимир і Людмила Путини оголосили про розлучення після 30 років шлюбу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.