facebook

“Ганьба перед усім світом”: Макаревич висловився щодо пам’ятника Калашнікова у центрі Москви

Відомий музикант прокоментував відкриття монумента російському зброярю Лідер російського рок-гурту “Машина Времени” Андрій Макаревич висловив свою думку щодо пам’ятника радянському і російському конструктору стрілецької зброї Михайлу Калашникову, який 19 вересня відкрили в центрі Москви (на перетині вулиць Садової-Каретної та Долгоруковської).

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook. “Ну, добре. Пам’ятник Калашникову. Нехай нам буде, чим пишатися. Якщо підрахувати, скільки людей на планеті вбиті з його зброї, вийдуть мільйони. (Хоча, що цікаво: війну з фашистами АКМ не застав, з’явився після. То де він захищав кордони нашої батьківщини? В Афганістані? У Грузії? В Україні? В Африці?)”, – відзначив артист. “Гаразд. Нехай Калашникову. Але чому така бездарна, потворна скульптура? Навіть в радянські часи цей бовдур не пройшов би худраду. Ну що ж ми так паплюжимо своє місто, ганьбімося перед усім світом?” – обурився співак.


Читайте також:  Студент-переселенець порівняв війну на Донбасі з “членами” та заявив, що йому не потрібна українська мова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.