facebook

Після матчу з “Прикарпаттям” фанати зупинили клубний автобус “Карпат” і ледь не побили футболістів (фото)

Поразка від друголігового “Прикарпаття” ледь не обернутися погромами для гравців “Карпат”.

Майже зірваний матч в Івано-Франківську, арбітр призупинив гру на 30 хвилин через безлади, які влаштували фани Карпат”, мав своє продовження.

Дві години після закінчення гри футболісти “Карпат” не виходили із роздягальні, адже біля стадіону їх чекали розлючені фанати. Навіть два кордони поліції не завадили їм розбити лобове скло клубного автобуса.

Зрештою, футболісти “Карпат” таки сіли в автобус і відправились до Львова.

Як стало відомом ФІРТЦІ, в Пустомитівському районі Львівської області, в Сокільниках, був зупинений автобус команди “Карпат” людьми, які назвалися їх фанами.

Вони вирішили вияснити причини програшу в Івано-Франківську, на місці зупинки автобусу відбувся конфлікт.



“Інші пересічні люди, які помітили цей конфлікт з заправки, викликали поліцію, патрульна поліція прибувши на виклик спробувала розібратися в ситуації, дізналися в чому конфлікт: як вияснилося команда поверталася після матчу з Івано-Франківська, де команда Карпат програла, а після матчу на стадіон вибігло багато фанатів і глядачів, де відбулася масова бійка на самому стадіоні в Івано Франківська”, – розповідає свідок події.

Конфлікт на дорозі не припинявся на протязі певного часу і патрульна поліція прийняла рішення викликати допомогу до місця зупинки автобусу.

“На виклик прибули спецпризначенці. Людей, які перекрили дорогу автобусу і розпочали конфлікт, затримали, прибула СОГ, яка відбирає пояснення в осіб, які були присутні на місці конфлікту, для вияснення всіх обставин”, – повідомляє свідок.

Автобус з футболістами в супроводі поліції відправився на базу “Карпат”.

Читайте також:  Різанина між підлітками, смертельні ДТП та розшук студентки-іноземки: поліція дала звіт за тиждень. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.