facebook

Патрульні евакуювали автомобіль, який нетвереза дівчина припаркувала на зупинці громадського транспорту (відео)

19-річна дівчина припаркувала автомобіль на зупинці громадського транспорту, що розташована на вокзалі. Коли патрульні підійшли поцікавитися, в чому причина зупинки транспорту з порушенням, виявилося, що водійка елітного авто – нетвереза.

Автомобіль “Акура” заважав зупинятися маршрутним автобусам, через це його помітили патрульні. Підійшовши до транспортного засобу, вони виявили за кермом молоду дівчину. Здійснюючи огляд документів, правоохоронці помітили, що водійка знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Дівчину попросили пройти освідчення на приладі драгер, який показав у її крові перевищення допустимої норми алкоголю у вісім разів.

Через деякий час до дівчини приїхав хлопець, який назвав себе її законним представником. Він одразу почав регулювати роботу патрульних, нецензурно виражатися в їхню сторону і проявляти видиму непокору. Відмовлявся виконувати вимоги правоохоронців і агресивно себе поводив. За таку поведінку опинився в кайданках і отримав три протоколи. Як згодом виявилось, законний представник нетверезої водійки був її ровесником і також перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Деталі історії – у відеосюжеті “МІСТО”.

Читайте також:  Франківські патрульні оприлюднили відео неадекватної поведінки п’яних матері та доньки, яких вони затримали напередодні (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.