facebook

“Груповим зґвалтуванням” обернулася трагедія в таборі “Вікторія”: подробиці

Стало відомо, кого намагаються зробити винним у смерті дітей в одеському таборі “Вікторія”

Про це на своїй сторінці в Facebook пише народний депутат від “БПП” Мустафа Найєм.

“Вибачте за грубість, але, здається, готується групове згвалтування: крайнім у загибелі трьох дітей під час пожежі в комплексі” Вікторія “хочуть зробити виховательку, яка підписала формальний документ про службові обов’язки”, – пише він.

Він нагадав, що днями вчительці Наталії Янчик вже обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Як з’ясувалося, на даний час готується оскарження рішення судді.

На думку Найєма, склалася парадоксальна ситуація, коли винуватцем пожежі в дитячому таборі виявилися не глава міської або обласної адміністрації, не директор табору і навіть не чиновник або фахівець, які повинні були простежити за справністю пожежної системи, а вчителька.



“Цілком можливо, що в її діях є формальні ознаки халатності. Але. Відповідальність з нею повинні розділити службові особи обласної адміністрації, які підписували акти прийому-здачі робіт, перевіряли табір перед здачею, а також представники пожежної служби, які встановлювали систему оповіщення”, – підкреслив він.

Нардеп зазначив, що у жінки немає друга-губернатора, товариша-прокурора або однопартійця-міністра або мільйонів, якими вона зможе підкупити суддів і уникнути відповідальності. Саме тому, вона на даний час знаходиться у СІЗО разом зі справжніми злочинцями.

Нагадаємо, після трагедії в “Вікторії” дівчину взяли під варту на два місяці без права внесення застави. Під час засідання суду суддя заявив дівчині, що їй треба було думати, що підписувати під час влаштування на роботу.

Як писала Politeka, журналісти з’ясували, що в згорілому таборі Одеси пожежна сигналізація була встановлена ​​неліцензованим підрядником.

Читайте також:  Таран машини, пoбиття, oтруєння невідoмим газoм – рoдина з Франківська пережила шoк дoрoгoю на відпoчинoк

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.