facebook

Нове фото з Верховної Ради шокувало українців. Геть страх втратили

Попри ряд важливих законів, які очікують розгляду та прийняття, сесійну залу Верховної Ради сьогодні відвідало лише кілька десятків народних обранців, передає Корупція.Інфо.

 

Про це в п’ятницю, 22 вересня, повідомила віце-спікер українського парламенту Ірина Геращенко.

«6й сесійний день присвячено розгляду 4200 поправок до кодексів! За поправки голосують 30 депутатів! В тому числі за них не голосують представники фракцій, до яких входять автори поправок. За ці дні ВР не змогла розглянути десятки важливих, відкладених в сторону законів, в тому числі питання кібербезпеки, економічний блок, міжнародні ратифікаційні документи, пенсійну реформу», – зазначила Геращенко.


За її словами нардепи не голосують за зміни до регламенту Ради, навіть відмовляються ставити це питання в порядок денний, зате паралізують роботу парламенту таким «спамом».



Нагадаємо, Комітет виборців України опублікував звіт про якість законопроектів українських нардепів. Зокрема, майже кожен другий законопроект Верховної Ради VIII скликання отримує негативні висновки Головного науково-експертного управління парламенту. З 100 останніх законопроектів, більш ніж половина (57) отримали негативну оцінку відомства і рекомендацію доопрацювати або відхилити їх.

Читайте також:  Верховна Рада опублікувала держбюджет на 2017 рік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.