facebook

Правий сектор вважає, що прикарпатські активісти не мають права давати оцінку їхнім діям

Сьогодні очільник Прикарпаття Олег Гончарук провів зустріч з представниками громадських активістів та політичних партій. У перші хвилини розгорілась дискусія щодо смітникової «люстрації» начальника обласного управління Мінюсту Василя Кавацюка, проведеної Правим сектором у Чистий Четвер

news-image: Правий сектор вважає, що прикарпатські активісти не мають права давати оцінку їхнім діям


А розпочалось все із запитання громадського діяча Романа Реведжука до заступника начальника УМВС в області Володимира Марчука чому міліціонери не зупинили факт такої «люстрації». Адже, на думку Реведжука,  ця подія у таке велике свято зганьбила Прикарпаття на всю Україну. До того ж, дала російським ЗМІ бажану для них картинку навіть без додавання брехні. Тож громадський діяч поцікавився чи розслідують цей випадок прикарпатські правоохоронці.

Володимир Марчук зазначив, що за цим фактом внесено відомості Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 ККУ (Хуліганство). Тож правоохоронці вивчають відео з події і вже з цього приводу опитали більше 40 свідків.

Натомість до мікрофону підійшов представник Правого Сектору Степан Карп’юк. Він закликав Гончарука більше не давати слова Роману Реведжуку, бо на його думку, активіст – «ворог українського народу, який не має права давати оцінку діям громадськості».  І громадським активістам взагалі нема чого давати оцінку діям ПС, вважає Карп’юк а нехай це роблять правоохоронці. Такі слова викликали справжній шквал емоцій від присутніх представників громадськості. Зупинив суперечку Олег Гончарук, зазначивши, що він теж проти корупції, але боротись проти неї треба цивілізованими методами. Тож закликав всіх отямитись і вести діалог. Бо, зізнався Гончарук, від того четверга перебував у Києві і там йому довелось червоніти за Прикарпаття.

Як відомо, 9 квітня активісти Правого Сектору кинули Кавацюка у смітник, облили його зеленкою та возили у контейнері містом. Дехто не шкодував для чиновника стусанів.

Читайте також:  Ярош підписав "мирову" з силовиками

За даним фактом міліція відкрила кримінальне провадження – підозрюють хуліганство.

джерело http://www.blitz.if.ua/news/pravyy-sektor-vvazhae-scho-prykarpatski-aktyvisty-ne-mayut-prava-davaty-ocinku-ihnim-diyam.html

Шукайте деталі в групі Facebook