facebook

Екс-депутата облради Руслана Гусака поліція затримала у стані алкогольного сп’яніння. ФОТО

Сьогодні, 23 вересня, патрульна поліція Івано-Франківська виїхала на прохання працівників Управління ДСНС України в Івано-Франківській області на вул. Галицька.





До надзвичайників звернулися мешканці будинку з проханням оглянути будинок, бо у ньому чувся трупний запах. Працівники ДСНС на місце пригоди для охорони території викликали патрульних. На щастя, у домі трупа не знайшли, пише “Галицький кореспондент”.
Під час охорони помешкання повз патрульних проходив чоловік, який нецензурно висловився у бік поліцейських. Патрульні зробили йому зауваження й помітили його неадекватну реакцію. На запитання патрульних – хто цей чоловік, мешканці вказали на автомобіль, який стояв поблизу будинку, повідомивши, що це його власник. Тоді патрульні вирішили перевірити чоловіка на стан алкогольного сп’яніння. Він всіляко відмовлявся від перевірки, мовляв, приїхав до мами, поводиться адекватно і не п’яний. У розмові з патрульними чоловік то телефонував до знайомих, щоб ті забрали його машину, то переконував, що він адекватний, а патрульні “малолітні діти”.
На місце пригоди приїхали три машини патрульних. Після довготривалої бесіди чоловік таки погодився пройти освідчення на стан алкогольного сп’яніння. Пристрій показав 1,7 проміле.
На порушника патрульні склали протокол і відвезли на освідчення у медзаклад.
Порушником виявився забудовник Руслан Гусак, начальник філії “Центр транспортного сервісу “Ліски” ПАТ “Українська залізниця”, колишній депутат обласної та міської рад.

Читайте також:  Депутата-хабарника від "Слуги народу" раніше затримували за крадіжку пива

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.