facebook

Увага! Дітям і психічно неврівноваженим людям читати фантастику-утопію шкідливо!

У 2006 році вийшла книга Михайла Юр’єва «Третя імперія. Росія, котра має бути». Цей “шедевр” – фантастика або точніше утопія



, написана як підручник російської історії від особи латиноамериканця, що живе в 2054.

І все було б як завжди: книга полежала б декілька років на полицях, добре припала пилом і потім її перетворили б на макулатуру… Однак, якась потвора підсунула її Путлеру, який уважно прочитавши, “окончатєльно тронулся мозґом” і заставив співробітників президентської адміністрації зробити аналогічно, а потім -“втілити в життя”.

Як мовиться в книзі, до 2053 року в результаті глобальних воєн у світі залишилося всього п’ять держав-цивілізацій, одна з яких – Росія у вигляді Третьої імперії (перші дві, мабуть, Російська імперія і Радянський союз). Будівництво імперії починається з приходу до влади Володимира II Відновителя (перший, Володимир Іуда, – Ленін), який зумів відновити Росію у статусі великої держави і зібрати руські землі. Цікаво, що спочатку Володимир-збирач приховує свої проімперіалістичні устремління, накопичує резерви і чекає ослаблення Заходу.

Саме ж «збирання земель руських» починається з (увага!) Вибуху в Україні. Після організованої США помаранчевої революції Крим, схід і південь України, які “ніколи не вважали себе частиною західноєвропейської цивілізації”, повстають проти «західного панування» і звертаються до Росії з проханням увійти до її складу. Росія, вирішивши допомогти цим територіям, вводить у Східну Україну 80000 солдатів!

Далі Росія продовжує збирати в себе «споконвічні російські землі», в тому числі Казахстан і Туркменію, поступово об’єднуючи територію Другої імперії (адже «розпад Другої імперії в 1991 був не волею народів, а результатом спецоперації Заходу з опорою на зрадників своєї країни в самій Другій імперії»), а також території Білорусі, Придністров’я і (увага – книга опублікована в 2006 році!) Абхазії і Південної Осетії. З метою створення «реальної рівності всіх народів» Російська Федерація скасовується із заміною на Російський Союз. У результаті Росія стає державою з населенням понад 200 млн. чоловік і територією понад 20 млн. кв. км, «значно більш життєздатною в умовах протистояння із Заходом». За сценарієм далі у відносинах Росії із Заходом настає холодна війна.

Читайте також:  За контроль над Україною Путлер готовий пожертвувати життям сотень, а може й тисяч...

«Третя імперія» Юр’єва приголомшливим чином описує події, свідками яких ми є на сьогоднішній день. Особливо вражає “включення” до складу Росії Південної Осетії і Абхазії за сюжетом книги, опублікованої за два роки до війни з Грузією. Якщо Лукашенко знайомий зі змістом «Третьої імперії», то найближчим часом варто очікувати від нього гучних і активних заяв про нормалізацію відносин з ЄС.

Що стосується побудови православно-російської імперії, то процес близький до завершення. Після того як УПЦ Московського патріархату звернулася до Московської патріархії з проханням вплинути на рішення про введення військ в Україну, у прес-службі РПЦ рекомендували українцям не чинити опору «російським миротворцям» і уточнили, що «російський народ – розділена нація на своїй історичній території, яка має право на возз’єднання в єдиному державному тілі». Все відповідно до концепції Володимира II Збирача Землі Руської.

Джерело – https://fantlab.ru/work346941

Шукайте деталі в групі Facebook