facebook

На Франківщині будують два візит-центри за рахунок Єворосоюзу

Облдержадміністрація Франківщини ще у 2014 році розпочала інфраструктурний проект «Івано-Франківська область – край для туризму». Цей проект фінансує Євросоюз.

До цього часу створювали містобудівельні розрахунки, робочі проекти візит-центрів, проводили геодезичні, гідрологічні та геологічні роботи. Також виготовили проектно-кошторисну документацію для будівництва візит-центрів та провели експертизу будівництва на відповідність державним будівельним нормам, повідомляє прес-служба ОДА.

Цей проект повинен підтримати соціально-економічне зростання Івано-Франківщини через розвиток туризму Прикарпаття. Найважливіший компонент проекту – будівництво двох візит-центрів для автотуристів у м. Галич та с. Ільці Верховинського району.

Нагадаємо, що будівництво візит-центрів планують завершити до листопада.

У 2015 році за результатами відкритого конкурсу провели відбір земель для будівництва цих закладів. Візит-центри (центри гостинності) – це комплекси, які споруджуються для туристичних цілей. Вони складатимуться із туристично-інформаційного центру, кінозалу, конференц-залу для проведення різноманітних туристичних заходів, приміщення для короткотермінового відпочинку автотуристів.

Наразі візит-центри знаходяться на етапі будівництва.

Читайте також:  У Польщі готові платити за допомогу в пошуку робітників

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.