facebook

Закоханий шотландець до останнього не вірив, що українка просто “розводить” його на гроші: неприємна історія

Закоханий шотландець залишився «приниженим» після того, як українська інтернет-знайома «розвела» його на гроші і змусила марно чекати свого прибуття в аеропорту Единбурга.
Колін Орр вперше зустрівся з Ольгою Марченко на інтернет-сайті для листування і швидко обмінявся електронними адресами з ефектною блондинкою. Незабаром 40-річний шеф-кухар почав відправляти гроші, щоб допомогти працівниці дитячого садка і її маленькій дочці, що живуть в Луганську. А вже через місяць, за словами чоловіка, Ольга заявила, що закохалася і хоче переїхати в Единбург, щоб бути поруч з ним.

Почувши це, Колін накопичив грошей, щоб оплатити переліт, і 1 липня українка повинна була прибути в аеропорт Единбурга – через 6 місяців після початку спілкування. Але в той день Коліна чекало розчарування, в тому числі і через безповоротної втрати 1600 фунтів стерлінгів – адже Ольга і її дочка так і не з’явилися.

Він навіть заявив про зникнення людей безвісти, побоюючись, що з ними сталося щось жахливе, але пізніше в поліції підтвердили, що дівчину виявили за межами Великобританії. Тепер Колін хоче пред’явити Ользі звинувачення в шахрайстві і сподівається, що його розповідь послужить попередженням багатьом іншим чоловікам.

Він розповідає:

Все почалося трохи незвично. Я не той, хто сидить в Інтернеті, але я купив ноутбук, коли починав свій власний бізнес, і подумав, що приєднаюся до епохи Інтернету.

Я відправився на веб-сайт Interpals, який є сайтом для листування людей з усього світу, і просто подумав, що спробую бути товариським…

Я не збирався відправитися на сайт для знайомства або чогось ще, це було просто з цікавості. Ольга була першою, з ким я спілкувався.

Вона запитала, чи не хочу я обмінятися адресами електронної пошти, щоб писати один одному, тому я сказав «так» і пішов звідти.

Читайте також:  Репарації для українців – кожному по мільйону доларів на руки: з'явилися подробиці про закон

Ми писали один одному кожен день і мені це подобалося. Вона сказала, що є вдовою і її чоловік помер в бою, тому що Луганськ знаходиться прямо на лінії зіткнення.

Вона попросила мене надати фінансову допомогу і я сказав «так». Я думав, що якщо я не ризикну, то можу упустити щось, що могло б бути приголомшливим.


Мені було комфортно писати і читати її листи, і кожен раз, коли мій телефон сигналізував про E-mail і це було від неї, я був на сьомому небі.

Ми обмінялися більш 800 E-mail і тисячами повідомлень в WhatsApp. Ми розмовляли по телефону, вона присилала мені фотографії.

Були реальні розмови про наше життя. Це не було безглуздям.

Але 1 липня в аеропорту Единбурга Коліна чекало жорстоке розчарування, незважаючи на те, що він почув від шахрайки всього за декілька годин до того, що сталося.



Він говорить:

Ольга по E-mail сказала, що буде одягнена в яскраво-рожеву футболку, а у її дочки буде червоний головний убір, щоб мені було легше їх впізнати, коли побачу. Все здавалося реальним і правдоподібним.

Схвильований Колін заявив про Ольгу, як про зниклу безвісти, і після отримання паспортних даних поліція змогла знайти її.

Він говорить:

Навіщо вона брала мої гроші? Я просто робітничий клас і вона про це знала.

Вона знала про те, як важко я працюю і що я продав гітару і ноутбук, коли їй потрібні були гроші.

У неї, мабуть, був план. Вона багато говорила про шлюб, коли ми писали один одному, і про те, щоб завести дітей.

Спочатку я ставився до цього з часткою сумніву. Я міг бути наївним, але це було схоже на відносини і я ризикнув.

Читайте також:  Українка у Польщі чекала на карту побиту, отримала інсульт. Лікарня виставила рахунок на 40 тисяч злотих

Вона точно та, хто вона говорила, тому що дані Western Union показують, що гроші були отримані в Луганську Ольгою Марченко.

Поліція сказала, що паспорти її та дочки були справжніми, так що я не був повністю обдурений. Я просто не хочу, щоб вона тепер зробила те ж саме з кимось іншим.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.