facebook

Мешканець Франківщини у сусідній області облаштував наркопритон. ФОТО

Чоловік з Прикарпаття намагався налагодити бізнес торгівлі маковою соломкою, яку реалізовував лише великими партіями.

Про це повідомляє Досьє 102, інформує WestNews. Свій бізнес уродженець Івано-Франківської області організував в помешканні своєї подруги на Тернопільщині. Він уже неодноразово відбував покарання за наркотики, грабежі та майнові злочини.

Клієнтами “підприємця” були наркозалежні жителі обласного центру. Канали надходження встановлюють оперативники. За двохсотграмову склянку меленої соломки чоловік просив 130 гривень.

Заготовляв сировину дома, а закуповував мак в жителів Тернопільської та іншої областей. Про справу розмовляв за умови, якщо покупець брав не менше кілограма сушених рослин. Товар дома не зберігав, а облаштував сховки по селу. Коли приїжджав “клієнт”, він брав гроші і на нейтральній території передавав покупку.

Правоохоронці провели контрольну закупку. Придбали у “бізнесмена” 20 склянок соломки на суму 2400 гривень. На товар зробив знижкою, оскільки велика партія.

Уже у ході проведеного санкіонованого обшуку працівники управління протидії наркозлочинності вилучили у чоловіка шприци, приладдя для виготовлення опіуму. Його, зізнається наркозалежний, варив для власного споживання.

Жителя Івано-Франківської області затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому інкримінують статтю 307 частину 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, вчинене повторно. Санкція статті передбачає покарання від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

До слова, прикарпатця затримали за крадіжку, а знайшли ще й наркотики, а у калушанина під час обшуку правоохоронці знайшли наркотики на кругленьку суму.



Читайте також:  Нетверезий прикарпатець вчинив стрілянину в кафе та поранив чоловіка (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.