facebook

Наливайченко: Сурков під час розстрілу Майдану жив на об’єкті СБУ у Києві

Повідомляється, що радник Путіна перебував разом з тодішнім главою СБУ і користувався урядовим зв’язком.

1609375




Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє, що радник президента Росії Владислав Сурков 20-21 лютого 2014 року перебував разом з тодішнім главою СБ України Олександром Якименком і користувався урядовим зв’язком.

“Ми переконані, що необхідно розслідувати злочини не лише українських чиновників, але й участь російських високопосадовців у подіях переслідування учасників акцій. Я можу підтвердити, що нами готові матеріали, і наше слідство звертає увагу на те, що пан Сурков 20-21 лютого не просто перебував в Україні, а зараз слідство встановлює, чому 20-21 лютого він проживав разом з паном Якименком, колишнім керівником СБУ, на одному з об’єктів СБУ … користувався урядовим зв’язком і виїжджав до адміністрації президента”, – сказав Наливайченко на засіданні парламентського комітету з протидії корупції в середу.

Раніше ще в лютому Наливайченко заявляв, що снайперами, які здійснювали обстріл людей на Майдані, керував радник Президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков. За його словами, дану інформацію на допитах йому повідомили співробітники спецпідрозділу СБУ “Альфа”.

У відповідь у МЗС РФ дані заяви української влади назвали “маячнею” і “дурістю”.
За матеріалами: Интерфакс-Украина

Читайте також:  Все за планом: синоптик України дав прогноз погоди на березень

Шукайте деталі в групі Facebook