facebook

На здоров’я!Найкращий народний засіб від кашлю

Як лікувати кашель за допомогою банана і меду. 



Про цілющі властивості меду відомо кожному. Наші бабусі лікувалися цим солодким продуктом, наші мами рятували нас кухлем гарячого молока з медом в період зимової застуди, ми так само лікуємо власних дітей. Однак, що станеться, якщо змішати мед з екзотичним бананом?

Сарафанне радіо донесло до нас дивовижний факт: банан з медом – мало не кращий засіб від кашлю, пише Хроніка.інфо .

Замість того щоб умовляти тебе витратитися на черговий нечувано дорогий препарат, ми радимо тобі спробувати ефективне, а головне – домашнє засіб від кашлю. Геть аптечну хімію!

Банан від кашлю

Дивно, як такий уже звичний фрукт здатний позбавити від сухого кашлю, стимулювати відкашлювання мокроти та ще й зарядити енергією. М’якоть банана багата вітамінами B, PP, A і C. У бананах міститься велика кількість клітковини, сахарози, каротину, ферментів, калію, магнію, заліза та інших корисних мікроелементів і мінералів.

Такий склад фрукта допомагає підвищити імунітет, отже, банан є вкрай корисним продуктом при лікуванні ГРВІ та інших інфекційних захворювань. А про корисні властивості меду можна говорити годинами …

Засіб від кашлю з бананом і медом завдає подвійного шкоди інфекції, стимулює відновлення життєвих сил організму і прискорює процес одужання. Приготувати такі ліки дуже просто. Тобі знадобляться всього 3 інгредієнта.

СКЛАДОВІ

2 стиглих банана
2 ст. л. меду
400 мл води

Приготування
Налий воду в каструлю і постав на невеликий вогонь. Доведи до кипіння і вимкни вогонь.
Стиглі банани промий і очисти від шкірки. М’якоть фрукта измельчи в блендері або роздави за допомогою вилки.
Додай м’якоть банана в окріп, повільно помішуй до утворення однорідної маси.
Коли суміш охолоне, додай 2 ст. л. меду і ретельно перемішати. Ліки готово!

Читайте також:  П'яні жінки відрізали подрузі живота (відео)

Препарат з меду і банана слід приймати 3-4 рази на добу за півгодини до прийому їжі або після їжі. Малюкам до року вживання меду вкрай не рекомендовано.

А ось дорослим слід вживати по 1-2 ст. л. кошти, попередньо його підігрів. Уже після першого дня лікування в бронхах почнеться процес відновлення, хоча рекомендуємо приймати бананово-медову суміш не менше тижня.

Важливо! При алергії на мед не радимо використовувати цю суміш для лікування кашлю. Алергікам слід приготувати напій з молока і банана і вживати його гарячим для лікування і профілактики простудних захворювань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.