facebook

Я не можу коментувати реакцію кожного хворого, – Савченко відповіла Москалю

Народний депутат Надія Савченко переконує, що вона повинна озвучувати ті проблеми, про які говорить народ. Крім того, політик не збирається звітувати перед очільником Закарпаття Геннадієм Москалем щодо його причетності до контрабанди, оскільки “губернатори повинні звітувати перед депутатами, а не навпаки”.

Таку заяву вона зробила у ефірі телеканалу “112. Україна”.

“Я не можу коментувати реакцію кожної хворої людини, як і кожної здорової. Народні депутати повинні піднімати ті проблеми, про які говорить український народ, тому що депутати – це народні обранці. І кожного разу, коли я здійснюю поїздки, і люди мені вказують на ті чи інші порушення в країні, до прикладу, про контрабанду, то я про це говорю. Я як народний депутат повинна це озвучувати”, – підкреслила політик.

За її словами, її вже викликали до НАБУ, де вона дала пояснення своїм словами щодо контрабанди.

“Я дала свідчення, я запропонувала людям, які знають докази та прямі факти, дати свідчення, але люди бояться, тому що вони не вірять в наші слідчі органи та суди, що справу буде доведено до кінця та злочинці сядуть. А ми живемо там, де нас кожного дня можуть вбити”, – додає народна обраниця.

Водночас депутатка підкреслює, що “звітувати перед якимись губернаторами області депутати точно не повинні, це губернатори повинні звітувати перед депутатами”.

“Давайте не плутати законодавчу владу та виконавчу владу. Наступне, генерал-пенсіонер уже в принципі добуває свій термін на посаді, оскільки закінчується розпорядження президента щодо його призначення. Можливо, вже можна піти на пенсію та натомість призначити тих людей, які будуть щось робити”, – наголосила Савченко.

Крім того, вона запитує, як буде відповідати Геннадій Москаль за усі оті нісенітниці, образи та брехню, які він зараз озвучує щодо неї.

Читайте також:  Смертельна ДТП автобуса з туристами в Італії: відео з місця аварії

“І якщо будемо говорити та розбиратися у судах, то давайте згадаємо Москаля, радянського міліціонера, та його діяльність у Криму, Дніпропетровську, Чернівцях, на Закарпатті. В принципі, є про що поговорити. Чому такі люди, які були корінними “мєнтами” тієї системи, які училися знаходити спільну мову із кримінальним світом – це те, що говорять про Москаля люди”, – підсумовує нардеп.

Нагадаємо, раніше Надія Савченко в прямому ефірі одного з телеканалів звинуватила очільника Закарпаття Геннадія Москаля та голову Донеччини Павла Жебрівського у контрабанді сигарет із ОРДЛО в країни Євросоюзу. У зв’язку з цим перший пригрозив їй судовим позовом.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.