facebook

Таргани, поламані ліжка та розбиті тумбочки: палати дитячого відділення Калуської ЦРЛ жахають (фото)

В соцмережі Фейсбук жінка оприлюднила світлини та описала неприпустимі умови у дитячому відділенні Калуської лікарні.

Стан палат жахливий: столу щоб годувати діток немає, ліжка “їздять” по цілій палаті, тумбочки зломані, таргани – і це ще не увесь перелік жахіть палат у лікарні.

“Попавши з дитиною у Калуську ЦРЛ, я була шокована від побаченого, у яких умовах лікують діток. Стан палат жахливий: столу щоб годувати діток немає, ліжка їздять по цілій палаті, тумбочки поламані, таргани, розетки стирчать з оголеними проводами.
Ставлення медичного персоналу до діток відсутнє. Палати прибирають один раз на день. Мене турбує досі питання, чому у інших відділах є всі умови для того щоб себе почувати у лікарні добре, а в дитячій, де лікують діток, палати ніби після війни…Ось в мене був такий випадок: довелося дитині міняти катетр, до нас підійшла молода медсестра, яка забрала в мене дитину в маніпуляційну, в той час я стояла біля дверей маніпуляційної, тому що батьків не пускають з дітками. Стоявши за дверима, я почула, що малий плаче, після чого я побачила і почула, як медсестра підняла руку на дитину, ударивши його по голові із такими словами
”Я ТОБІ СКАЗАЛА ЗАКРИЙ СВОЮ МОРДУ І НЕ РЕВИ.”….Ось так в дитячій лікарні лікують діток”, – написала Юлічка Андрусів‎.




Читайте також:  На Прикарпатті оголосили штормове попередження: очікуються грози та град

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.