facebook

«В мене на городі з-під землі стирчить людська нога»: хмельницькі правоохоронці розкрили зухвале вбивcтвo (ФОТО)

26 вересня, до поліції надійшло повідомлення від 57-річного власника будинку, розташованого на дачному масиві «Дружба» в селі Малашівці Хмельницького району. Чоловік повідомив, що у нього на городі з-під товщі землі видніється людська нога. Слідчі виїхали на місце, розкопали «могилу» і виявили там тіло чоловіка із колото-різаними ранами в грудях та животі, повідомляють у ГУНП у Хмельницькій області.

Вбитим виявився 34-річний мешканець Хмельницького. Господар будинку спочатку запевняв, що нічого не знає, та потім розповів подробиці. Їх поліцейські не розголошують в інтересах слідства. Кажуть лише, що вбивство це сталося ще 22 вересня. Підозрюваним виявився 49-річний житель обласного центру.



Зловмиснику вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Йому «світить» позбавлення волі на строк від семи до 15 років. А власнику дачі доведеться відповідати за «Приховування злочину» ККУ. Подібні дії караються арештом на строк до трьох місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також:  Трагедія в Харкові: на маленьку дитину накинулася навіжена собака

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.