facebook

“Все пішло під землю…”: До такого катаклізму Західна Україна не була готова. Що ж це коїться?

На Львівщині в селі Модричі цієї ночі утворився величезний провал в землі.

Як стало відомо, обвал стався в районі шахт Стебницького Полімінералу. Причому глибина утворилася прірви близько 30 метрів.

У співтоваристві “Моя Дрогобиччина” опублікували моторошне відео з місця події. В результаті обвалу пошкоджено дві електроопори. Що спричинило обвал, поки не відомо. На місці інциденту працює комісія, яка з’ясовує обставини того, що сталося.

У той же час в Трускавці, неподалік села Модричі, місцеві жителі відзначають, що дві ночі поспіль відчували підземні поштовхи. Ймовірно, саме підземні поштовхи стали причиною величезного обвалу.

Начальник сектора зі зв’язків із засобами масової інформації Головного управління ГСЧС України у Львівській області Віталій Туровцев підтвердив виданню інформацію про нічні поштовхах.

“Ми отримали інформацію від ЛОДА про те, що було зафіксовано незначне землетрус в районі Дрогобича. Але поштовхи були незначними, тому кількість балів не зафіксували. Ніяких пошкоджень і руйнувань не було”, – пояснив Туровцев.


Як раніше повідомлялось Міністерство закордонних справ України попереджає: в Індонезії на популярному серед туристів острові Балі прокинувся небезпечний вулкан.

Читайте також:  Чергова трагедія з самогубством: мати залишила маленьку дитину сиротою, вистрибнувши з 9 поверху

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.