facebook

З вини українця в Польщі трапилась жахлива аварія

Загинуло двоє осіб, ще четверо отримали травми.
1 жовтня о 19:30 на польській автостраді А4, яку нещодавно відкрили після реставрації, трапилась жахлива автотроща. На 182-му кілометрі траси неподалік від з’їздів на Бжезимеж та Вроцлав-Схід вантажівка, за кермом якої перебував український водій, в’їхала в автомобільний затор. В автомобілі Альфа Ромео, який прийняв на себе перший удар, загинуло дві особи, повідомляє СВІТUA з посиланням на 



gazetawroclawska
. За словами поліції, українець, який спричинив аварію, був у стані алкогольного сп’яніння.

Обидва загиблих – чоловіки з Пікарпатського воєводства, орієнтовно у віці 30 років. Ще чотири особи зазнали поранень різного ступеню тяжкості. Одну жінку довелося доправляти до лікарні у Вроцлаві на гелікоптері.


Як повідомили в поліції, перед трагедією на автотрасі утворився затор, спричинений аварією, яка сталась перед цим. Водій вантажівки не помітив тягнучки й на повній швидкості врізався в автомобіль, який стояв у заторі останнім. Альфа Ромео, в якому перебувало два чоловіки, затиснуло між вантажівкою й автомобілем попереду.

“Машину так сильно зім’яло, що рятувальникам довелося зрізати дах, аби дістати людей з автомобіля. Вантажівкою, яка врізалась в Альфа Ромео, керував громадянин України. У нього було зафіксовано 0,4 проміле алкоголю в крові”, – повідомляє Іренеуш Шалайко зі штабу поліції в Стшелені.

 


Встановити особу загиблих вдалося лише за 22 години після трагедії.

Читайте також:  Батько двох дітей і дідусь: донька загиблого в трагічній ДТП у Харкові записала відеозвернення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.