facebook

Депутат облради Сіреджук піариться на коштах, виділених державою для ремонту прикарпатських доріг (фото)

Депутат Івано-Франківської обласної ради від опозиційного «УКРОПу» Дмитро Сіреджук провів ряд зустрічей з громадами прикарпатських сіл, на яких повідомив, що він нібито має відношення до ремонту доріг Криворівня-Чернівці, Снятин – Косів – Старі Кути та Татарів-Кам’янець-Подільський.

Свого часу «укропівець» навіть їздив інспектувати, як проходить ремонт. Хоча це в компетенції САД та відповідних держустанов.

Проте, як відомо, кошти на ремонт цих доріг передбачені з держбюджету України, і виділяються без участі обласної ради. До прикладу на ремонт дороги Снятин – Косів – Старі Кути уряд виділив понад 83 мільйони гривень, а на ремонт автомобільної дороги Р-62 Криворівня – Чернівці – понад 94 мільйони гривень.



Рішення про виділення коштів приймав уряд і формалізував їх відповідним розпорядженням Кабміну.

При цьому облрада не має жодного відношення до виділення урядом вказаних коштів. Так само як не має відношення до ремонтних робіт і відповідний депутат. Проте Дмитро Сіреджук не втримався, щоб не попіаритися на державних коштах.

До слова, варто нагадати, що вказаний депутат входить до фракції політичної сили Укроп, яка наразі перебуває в опозиції до чинної влади і систематично критикує рішення Кабміну та Президента.

Читайте також:  Область отримала 580 упаковок американського препарату для лікування COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.