facebook

У Бурштині з кранів тече ржава та смердюча гаряча вода. Люди обіцяють перекрити дорогу (фото)

Мешканці прикарпатського міста Бурштин вже кілька тижнів скаржаться на надзвичайно брудну та неприємну на запах гарячу воду, яка тече з кранів у їх помешканнях.

Люди обіцяють перекрити дорогу, якщо міська влада, Бурштинська ТЕС та КП “Житловик” не візьмуться за вирішення проблеми, пише Фіртка.

Бурштинці нарікають, що у цій воді не тільки не можливо митися, а вона ще й псує сантехніку, ванни, рукомийники та раковини.

“Прокоментуйте, будь ласка! Це нормально? Коли під боком ТЕС? Практично по всіх вулицях. ЖЕК списав цю проблемо на БуТЕС. Дійте, бо ми такого терпіти не будемо! Зараз “модно” перекривати дороги. МИ НАСТУПНІ”, – пише у соцмережі Людмила Корнат.

“Після миття у такій воді, навіть посуд смердить. А як помитися самій, дітей чи одяг замочити. Всім байдуже. Міській раді та комунальникам головне тарифи підняти, а за якість – то вже не до них. Для чого нам тоді депутати, мер та “Житловик”, як не можуть вирішувати проблеми мешканців? Нехай звертаються до керівництва Бурштинської ТЕС і думають, що роботи. А то сидять у кабінетах і тільки відхрещуються!”, – коментує Ірина Олексієнко


 

Нагадаємо, що у Бурштині хочуть вдвічі збільшити тариф на холодну воду та водовідведення.

Читайте також:  Стали відомі деталі пожежі квартири в Бурштині. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.