facebook

Екс-тренер “Карпат” сфотографувався в футболці приуроченій 65 річчю Путіна (фото)

Головний тренер російського футбольного клубу «Ахмат» Олег Кононов, який у 2008-2011 роках тренував львівські «Карпати», сфотографувався у футболці з Володимиром Путіним. Фото на честь 65-річчя Володимира Путіна з’явилося у офіційному акаунті Олега Кононова в Instagram у неділю, 8 жовтня, пише «ZAXID.NET».

Сам Кононов ніяк не підписав фото. Під цим постом з фотографією йдуть в основному схвальні коментарі від уболівальників «Ахмату».

Нагадаємо, у 2008-2011 роках Кононов тренував львівські «Карпати». За цей період команда двічі поспіль посідала п’яте місце в прем’єр-лізі України. Кононов досі вважається одним з найкращих тренерів «Карпат». У період тренування «Карпат» він часто фотографувався у вишиванках і був дуже популярним серед уболівальників.

У травні 2011 року за визначні заслуги у розвитку спорту у Львові Олега Кононова нагородили «Почесним знаком cвятого Юрія». Після того, як Кононов покинув Львів, він один сезон тренував «Севастополь», а у 2013-2016 роках російський «Краснодар». У травні 2017 року він став головним тренером чеченського клубу «Ахмат» (колишня назва «Терек»).



Читайте також:  Росія заплатить Україні компенсацію за перехід семи кримських легкоатлетів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.