facebook

“Але це зробили не люди”: у “Битві екстрасенсів” розкрили таємничу смерть молодої жінки на Рівенщині

У другому випуску 17 сезону “Битви екстрасенсів” емпату з Києва Ганні Єфремовій вдалося розкрити таємничу смерть молодої жінки з селища Клесів Рівненської області, яка загинула не від людських рук.

Про це свідчить запис випуску, опублікований на сайті СТБ.

Зокрема, одного разу Світлана вийшла до подруги і більше не повернулася. Офіційна причина смерті – отруєння чадним газом. Однак її батьки були впевнені, що їхню дочку хтось убив. Як виявилося, вони мали рацію. Жінку дійсно вбили, але це зробили не люди.

Багатьом ясновидцям вдалося з’ясувати раніше невідомі факти, пов’язані зі смертю Світлани, однак лише Ганні Єфремовій вдалося назвати її точну причину.

За словами емпата, в Клесові живе сутність, яке полює за кожним з місцевих жителів і харчується їхніми гріхами.

“У вас є місце сили для сутності, яке тут знаходиться. (У селі процвітає незаконний видобуток бурштину. – Ред.). Постійно вбивства, поділ, гріхи, кожен жадібний. І всіх об’єднує одне – це жертви за гріхи, які люди беруть на себе. Жадібність – дай, дай, дай. А біси приходять і кажуть: “Відкупись”. І вони забирають життя”, – зазначила Єфремова.


За її словами, життя Світлани забрала сутність жіночого роду Мамона, яка є демоном жадібності та багатства. А оскільки кожен з місцевих жителів має за собою такий гріх, то всі вони привертають її.

“У той день, коли Світлана померла, троє людей, які зібралися, кожен приніс свій гріх з собою. Гріхи всіх людей, ваші зокрема (матері загиблої. – Ред.), зібралися докупи. Пияцтво, розгульний спосіб життя, суїцид. І Мамона забрала, бо біси принесли їх у жертву. Кожен з тих, хто зібрався у тому будинку, розплатився за гріхи. Світлана – за гріх своєї матері, яка споювала всіх горілкою і проклинала, Валя забрала на себе гріх свекра, який наклав на себе руки, а Федір поплатився за свою велелюбність. За кожним з них Мамона вже ходила. А цей день був сприятливий енергетично для такої жертви”, – пояснила екстрасенс перед тим, як провести очищающий ритуал.

Читайте також:  Колективи Потапа підкорили сцену українською піснею "Промінь": відео виступу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.