facebook

Для школярів Івано-Франківська стартував прийом заявок на розіграш путівок в «Артек-Буковель»

Благодійний фонд Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ» та туристичний комплекс «Буковель» запрошують школярів 5-11 класів навчальних закладів Івано-Франківська на осінні канікули в дитячій табір «Артек-Буковель».

Програма оздоровлення школярів, яку започаткував Олександр Шевченко триває вже 5 років. За цей час оздоровилось та відпочило в таборі майже 6000 дітей.

Цього разу школярів запрошують на осінню зміну, яка триватиме з 30 жовтня по 5 листопада. Для того щоб взяти участь, достатньо зайти на сайт www.shevchenko.if.ua та залишити електронну заявку.

«Ми навмисне обрали електронну реєстрацію заявок на розіграш путівок, аби усунути людський фактор та надати усім бажаючим рівні можливості. Після перевірки даних, буде сформовано список до участі в розіграші, який традиційно відбудеться за допомогою сервісу Randome.org», – наголошує Ольга Юришко, координатор проекту, представник Благодійного фонду Олександра Шевченка.

До участі в розіграші путівок запрошуються учні 5 – 11 класів, які ще жодного разу не оздоровлювались в таборі «Артек-Буковель».

Електронна реєстрація анкет для участі у розіграші безкоштовних путівок для оздоровлення дітей в дитячому таборі «Артек-Буковель» триватиме до 23 жовтня 2016 року.


«Діти потребують активного відпочинку та можливості розширити свій кругозір. Діти – це наше майбутнє, яке потрібно вибудовувати цеглинка за цеглинкою, вкладати найцінніші знання та дбати про їх розвиток. Відпочинок в таборі – це один з важливих елементів виховання цілої нації, адже саме в колективі формуються вміння спілкуватися, культура поведінки, відбувається соціалізація дитини… Під час відпочинку діти отримують нові знання та вміння і відкривають свої таланти завдяки вправній роботі професійних педагогів», – переконаний Олександр Шевченко.

Загалом планується оздоровити близько 500 дітей з Івано-Франківська та стільки ж старшокласників з Калуського, Рогатинського і частини Галицького районів зможуть оздоровитись завдяки ініціативі народного депутата України Віктора Шевченка.

Читайте також:  У Калуші проїзд в комунальному транспорті може коштувати 8 гривень

Розіграш безкоштовних путівок буде здійснено у період з 24 по 27 жовтня 2016 року за допомогою RANDOM.ORG для кожної школи окремо, що забезпечить прозорість та чесність реалізації проекту.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.