facebook

Стало відомо, де на Прикарпатті збудують сонячні та вітрові електростанції

Нещодавно в управлінні містобудування та архітектури департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради, в якому взяли участь спеціалісти головного управління Держпродспоживслужби в області.



У   ході роботи розглядалися проекти  детального  плану території для будівництва та обслуговування сонячної та вітрової електростанцій в с. Стримба в урочищі «Буковинка» Надвірнянського району, розробленого Івано-Франківською філією НДІ «Діпромісто», генерального плану с. Драгомирчани Тисменицького району, розробленого Івано-Франківською філією НДІ «Діпромісто», 12 проектів детальних планів територій земельних ділянок, розташованих за межами населеного пункту с. Яблуниця (Горішків) Яблуницької сільської ради Яремчанськї міської ради.

Спеціалісти управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства головного управління Держпродспоживслужби в області опрацьовали вказані проекти, надали відповідні висновки.

Відповідно до результатів роботи архітектурно-містобудівної ради, проекти містобудівної документації були рекомендовані до затвердження на сесіях органів місцевого самоврядування.

Читайте також:  На Прикарпаття насувається грип (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.