facebook

Під Слов’янськом знайшли три ракети від “Урагану” (ФОТО)

На території Слов’янського району Донецької області виявлено три снаряди від системи залпового вогню “Ураган” калібром 220 мм і міна калібром 50 мм



im578x383-5566

Про це повідомляє  прес-служба МВС.

“До чергової частини Слов’янського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 69-річного жителя м. Миколаївки Слов’янського району, який виявив на території садового товариства “Супутник” снаряд калібром 220 мм”, – йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група Слов’янського МВ та співробітники Миколаївського відділення міліції. Правоохоронці виявили ще два снаряди від системи залпового вогню “Ураган”.

Співробітники міліції здійснюють охорону потенційно небезпечної території до приїзду вибухотехніків.

“Ще один снаряд виявлено в полі в районі села Собачівка. Міна калібром 50 мм знаходиться біля річки за межами розташування житлових будинків. Співробітники міліції здійснюють охорону місця виявлення боєприпасу”, – додали в МВС.

Відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” Кримінального кодексу України.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/15/pid_slovyanskom_znayshly_try_rakety_vid_quoturahanuquot_foto

Читайте також:  В районі Донецького аеропорту спостерігається посилення бойових дій

Шукайте деталі в групі Facebook