facebook

УВАГА! НОВІ правила для субсидіянтів, у яких є діти віком від 14 років. Вам потрібно це зробити до 20 жовтня

Чергові нюанси підніс нам доблесний уряд.

Якщо вашим дітям 14 і більше років, а ви ще не виробили їм паспорти, то на зиму залишитеся без субсидії!

Далі – текст офіційного повідомлення:

В Україні створено Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій на базі держпідприємства «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України».


Фахівці цього центру перевірили реквізити персональних даних усіх отримувачів житлових субсидій. Домогосподарствам, у складі яких є зареєстровані особи, чиї персональні дані не відповідають вимогам законодавства,  розрахунок субсидії на опалювальний сезон 2017-2018 року заблоковано. Зокрема, всім домогосподарствам, де є діти віком від 14 років.

Згідно з ч.2 статті 21 закону «Про єдиний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку, зобов’язаний отримати паспорт громадянина України.

Отож усі отримувачі житлової субсидії, у чиїх родинах є діти, які досягли 14 років, мають донести ПАСПОРТНІ ДАНІ та ідентифікаційний код до 20 жовтня 2017 р. у місцевому відділі субсидій.

За відсутності таких даних призначення житлової субсидії вам заблокують, що унеможливить розрахунок субсидії починаючи з жовтня 2017 р.

Цю інформацію взято не з пальця й не зі стелі, а з сайта Нововолинської міськради.

Такі самі застереження є на сайтах місцевої влади по всій Україні.

Тобто все серйозно.

Батьки, покваптеся виробити дітям віком від 14 років документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України. Бо ці махрові бюрократи залишать вас в опалювальний період без субсидії – з шаленими комунальними рахунками.

Читайте також:  “Хамство”: Садовий різко відповів прем’єру на критику в його сторону, Гройсман в шоці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.