facebook

Повна деградація псевдоутворень: збиткова економіка та розмови про свою “легітимність”

Терористичні угруповання “Донецька народна республіка” (“ДНР”) і “Луганська народна республіка” (“ЛНР”) обговорюють можливість приєднання до “Співдружності невизнаних держав” для “підвищення легітимності”.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

“В “адміністрації глави ДНР” обговорюється можливість “підвищення легітимності” “ДНР” і “ЛНР” шляхом їхнього приєднання до “Співдружності невизнаних держав” (в Росії також іменується як “СНД-2″)”, – повідомив він.

Ця структура була створена в 2000 році, у неї входять Абхазія, Нагорний Карабах, Придністровська Молдавська Республіка та Південна Осетія.

“З 2008 року (після агресії РФ проти Грузії і входження у “СНД-2″ Абхазії і Південної Осетії) це формування курується адміністрацією президента РФ”, – резюмував Тимчук.

А нещодавно ватажок «ДНР» Олександр Захарченко визнав, що «республіка» не здатна прогодувати себе. Правда, за сміливим прогнозом «генерала» ОРДЛО вийде на самоокупність уже в 2018 році. Про це Захарченко заявив в інтерв’ю.

«Я вам скажу, що ми плануємо це зробити в 2018 році, але ось завтра у нас почнеться контрнаступ, або ще якісь речі, або щось сюди прилетить, зруйнує станцію якусь,  і нас відкине на рік, півтора. Втрата будь-якого кілометра відкидає нас назад», – заявив головний терорист.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося що «ДНР» на 80 відсотків дотується з російського бюджету. Процес деградації продовжується.

Джерела:

http://patrioty.org.ua

http://sprotyv.info

http://donbass.ua

Читайте також:  Подробиці вбивства дитини в Миколаєві: Зарізали ножицями, поки всі спали

Шукайте деталі в групі Facebook