facebook

“Ніякої війни ми там не побачили”: Відомий співак, улюбленець мільйонів, дав скандальний коментар після концерту в “ДНР

За словами виконавця, він співав для дітей, а це не має нічого спільного з війною Учасник білоруської групи “Пісняри” Анатолій Кашепаров виступив в окупованому Донецьку, передає Корупція.Інфо

Виданню “Наша Ніва” він розповів усі подробиці свого приїзду, а також, навіщо він приїхав співати для терористів.

На питання журналіста, навіщо він поїхав у Донецьк, співак сказав, що заради дітей. “Тому що ми все люди, по-перше. По-друге, ще два роки тому я в США почав робити концерти для дітей Донбасу. Для-ді-тей, розумієте! Не для дорослих. Ми ж усі люди, все человєкі. У політику я ніколи не лізу, мені цього не треба. Я людина миру. Головне — щоб не було війни”, – висловився виконавець.

“Ні, я категорично сказав, що ніяких питань стосовно політики, війни, обговорювати не буду. Я ні з ким не зустрічався. Там можуть бути особисті розборки. Заздалегідь про все попередив. Категорично сказав, щоб ніяких питань навіть не виникало. І до мого прохання поставилися з повагою”, – заявив співак. Також Кашепаров заявив, що для нього не важливо, що після концертів у “ДНР” його не пустять в Україну. “Мене це не хвилює, я за людські відносини. Я десь рік тому в останній раз давав концерт в Україні. Це не наша справа. Важливо, щоб люди, ті, що над нами домовилися між собою”, – сказав він.

Цікаво, що білорус, за його словами, війни в Донецьку не побачив. “Так ніякої війни ми там не побачили”, – підсумував він.

Читайте також:  На телеканалі “Інтер” під час концерту до Дня перемоги розкажуть про названі на честь “фaшистів” вулиці в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.