facebook

Ніжна та чуттєва Христина Соловій розпочала свій Всеукраїнський тур в Івано-Франківську (фоторепортаж+відео)

До Івано-Франківська в рамках осіннього Всеукраїнського туру приїхала відома співачка Христина Соловій.

Тур відбуваєтсья на підтримку альбому “Жива Вода”, інформує Фіртка.

«Перша частина туру з заповненими залами довела мені, що мрії здійснюються. Ще під час запису альбому Святослав Вакарчук, почувши Тримай, сказав, щоб я писала пісні. Це додало мені віри в себе. І зараз мене особливо зворушує на концертах, коли люди співають мої пісні. Тепер я знаю, що це справа мого життя. У цьому турі познайомлю свого слухача з новими піснями, які складуть основу майбутнього авторського альбому, над яким я вже працюю більше року», – розповіла співачка.

Пісні зі свого дебютного альбому «Жива вода» та нові, зокрема авторські, композиції, які увійдуть до наступного музичного альбому, Христина Соловій презентувала на сцені муздрамтеатру 14 жовтня.



Христина Соловій стала відомою після участі у шоу «Голос країни», де її тренером став Святослав Вакарчук. Він же потім став її продюсером. У 2016 році вийшов дебютний альбом Соловій Жива вода. Тур на його підтримку почався у 2016 році, його географія вже охопила 7 фестивалів, 13 міст та близько 25 тисяч слухачів. Співачка є лауреатом премії від “Радіо Аристократи” та “Джем ФМ“. Зараз готується перевидання альбому на CD та реліз на вінілі.

Читайте також:  На Незалежності авто збило дівчинку-пішохода. Мама шукає свідків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.