facebook

Зниклу в Італії українку знайшли після п’яти днів пошуків, на жаль, мepтвою

19-річну українку Марію Іскру, яка 8 жовтня зникла в італійському місті Купрамонтана, було знайдено після п’яти днів пошуків мepтвою, повідомляє СВІТUA з посиланням на anсоnatoday.it.

Головною версією щодо причин смepті дівчини називають caмогyбcтво.

Нагадаємо, 8 жовтня матір дівчини звернулась до поліції із повідомленням, що її 19-річна донька вийшла з дому й не повернулась. Жінка розповіла правоохоронцям, що побоюється за життя дівчини, адже останнім часом вона перебувала в стані депpесії.

Марію негайно оголосили в розшук із надією знайти її до того, як вона щось собі заподіє. На жаль, цього зробити не вдалося.

13 жовтня приблизно о 17:30 тiло дівчини виявили в лісі за кілька кілометрів від міста Купрамонтана. Як повідомляється, Марія повicилась на шарфі.

Виявити тiло зниклої українки вдалося завдяки долученню до пошуків спеціально натренованих собак.

Наразі основною версією слідство вважає caмoгyбство, але інші версії також перевіряють для того, аби стовідсотково впевнитися, що дівчина не загuнyла за чиєїсь допомоги.

Читайте також:  «Хоч на одній нозі, але сиди там, бо...». Галина мало не зомліла від почутого. Сльози скрапували на чужу землю, яку вона зненавиділа

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.