facebook

“Сам наглядач СІЗО вітає іменинника”: Як в ізоляторі кримінальний авторитет вечірку влаштував (Відео)

У мережі з’явилося відео святкового застілля в Київському слідчому ізоляторі з нагоди дня народження одного з кримінальних авторитетів, передає Корупція.Інфо

 

Відповідний ролик опубліковано на YouTube-каналі EuroMaydan.

У кадр також потрапив момент, як наглядач за Київським СІЗО, Альберт Хусанулін (Алік) вітає авторитетного іменинника.

“Давай, брате! З днем ​​народження! Свободи нам, здоров’я”, – сказав він на камеру.

В описі до ролика сказано, що “колишній керівник СІЗО підтвердив: “святкують у прогулянковому блоці біля корпусу “Катька””.

Відзначимо, що на відео є титри “СІЗО в Грузії”.

“На напис на відео не дивіться, це Київське СІЗО. Подивіться на виробників напоїв на столі. Святкує грузинський авторитет, тому покликав співвітчизників і старших по СІЗО”, – пояснюється в тексті.

У свою чергу екс-глава Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький написав в соцмережі: “Ось так вітають в Київському СІЗО річницю управління тюремною системою “реформаторів від Мін’юсту””.

“Нехай вас не дивує підпис до цього відео. Це так, для дурників. Це Київський СІЗО, в центрі столу Хусанолін Альберт Раисович” Алік “смотрящий. Відзначають в прогулянковому дворі біля корпусу “Катька”. А разом з ним блаткомітет державної установи”, – йдеться в тексті.

“Думаю, що начальник СІЗО і його перший зам стояли на шухері. За кошти державного бюджету, до речі, вони отримують зарплату”, – зазначив Старенький.

От цікаво, що про такі “нерадянські методи утримання” думають потерпілі від злочинів тих, хто “перевиховується” на відео?” – додав він.




Читайте також:  "Я кричу: "Тату, тату": з'явилася розповідь з епіцентру вибуху будинку у Києві

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.