facebook

“Дівчину знайшли мертвою у рові”: Жахливий випадок на Львівщині

Жахливий випадок: поблизу Сколе в рові знайшли тіло мертвої дівчини.

Виявили тіло дівчини сьогодні, 16 жовтня, у рові на трасі Київ-Чоп, поблизу Сколе. Про це інформує голова ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич.



“16:45, при в’їзді в Сколе знайшли тіло мертвої людини. За непідтвердженою інформацією, 21-річна мешканки смт. Верхнє Синьовидне, яка зникла безвісти ввечері, 14 жовтня. Наразі деталі невідомі, правоохоронці з’ясовують обставини події.”, йдеться у повідомленні.

Більше інформації згодом

Нагадаємо, раніше у Львові правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 38-річної мешканки Львівщини. 26-річному львів’янину оголосили підозру у скоєнні злочину кваліфікованого за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Також зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Про це повідомила прес-служба Нацполіції Тернопільщини.

Як з’ясували правоохоронці, 26-річний чоловік познайомився з жертвою на сайті знайомств. Про зустріч домовився, перебуваючи у с. Калинівка, що на Тернопільщині. Сюди чоловік приїхав разом із 4-річним сином. Вдома залишилася вагітна дружина.

Читайте також:  Так і не знайшли: опублікували нові фото 22-річної дівчини, котру розстріляли під Львовом, та її вбивці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.