facebook

Двоє прикарпатців вкрали у калушанина 150 кг пшениці

Вчора до чергової частини місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від калушанина про те, що невідомі вчинили крадіжку 150 кг пшеничної крупи, вартістю близько 600 гривень з приватної території.

На місце події прибули правоохоронці, які ході проведення першочергових заходів встановили осіб зловмисників. Ними виявилися 29 та 35-річного віку місцеві жителі, уродженці Снятинського та Коломийського районів. Свої дії вони пояснили тим, що у такий спосіб хотіли підзаробити.

Як встановили, злодії, шляхом вільного доступу проникли на приватну територію, звідки вчинили крадіжку трьох мішків пшеничної крупи. Того ж дня викрадене продали, а виручені кошти витратили на свої потреби.

У скоєному лиходії зізналися, за цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст.185 (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, яка карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також:  Гору Піп Іван замело снігом: опубліковано вражаючі фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.