facebook

Що дата весілля може розповісти про вашу сім’ю

Нумерологи стверджують, що дата весілля може багато розповісти про відносини в парі. За допомогою точного розрахунку ви зможете дізнатися нові подробиці свого життя, скорегувати поведінку і досягти гармонії в родині.

Нумерологічний розрахунки є гарною підмогою в житті. З їх допомогою можна уникнути багатьох неприємностей, а також досягти благополуччя і щастя в коханні.

До того ж, цей розрахунок допоможе вибрати оптимальний час для одруження і стане гарантом міцних відносин. Якщо ви вже перебуваєте в шлюбі, то представлений розрахунок допоможе вам визначити слабкі сторони і разом з партнером виправити відносини.

Щоб отримати необхідну цифру, потрібно скласти всі числа в даті вашого весілля, продовжуючи складати до тих пір, поки не вийде однозначне число. Наприклад, дата вашого весілля 16.08.2010 = 1 + 6 + 0 + 8 + 2 + 0 + 1 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9. Шукане число і буде вашим ключем до розгадки секретів сімейного благополуччя.

Також ви зможете розрахувати найбільш сприятливий число для вашого одруження. Для цього необхідно скласти цифри дати народження нареченої (наприклад, 11.05.1988 = 1 + 1 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 8 = 33 = 3 + 3 = 6) і нареченого (наприклад, 11.07.1986 = 1 + 1 + 0 + 7 + 1 + 9 + 8 + 6 = 33 = 3 + 3 = 6), потім скласти отримані цифри (6 + 6 = 12 = 3). Значить, третє число будь-якого місяця буде для вас вдалим днем, якщо ви вирішите узаконити свої стосунки.

значення цифр

1. Одиниця



 обіцяє парі стабільний шлюб, проте в стосунках можуть бути розлади. Одиниця є числом лідерства, тому сімейні відносини необхідно починати з пошуків компромісів. У такій сім’ї половинки будуть прагнути «перетягнути ковдру» на себе, наполягати на своєму, що може викликати обурення. Не намагайтеся поставити себе і свої бажання вище своєї половинки, щоб уникнути сварок.

Якщо ви зможете ужитися, то з часом бурхливі стосунки стихнуть, і в родині настануть лад і гармонія. До того ж вібрації числа 1 допомагають подружжю підтримувати один одного в амбітних починаннях, разом розвивати бізнес і постійно підкидати партнеру нові цікаві ідеї. Такий союз, заснований на взаєморозумінні і поступках, обіцяє бути міцним і довговічним.

Читайте також:  Нещастя на Косівщині: в колодязі знайшли мертвого чоловіка

Експерти рекомендують парам з таким числом весільної дати виключити з відносин нудьгу. Вона буде згубна для ваших відносин.

2. Двійка допомагає парі зберегти кохання з її трепетом і ніжними почуттями протягом багатьох років. Ця цифра відповідає за довіру і близькі партнерські стосунки, романтичний настрій. Не забувайте балувати своїх половинок милими подарунками, проявляйте почуття і зізнаватися їм в коханні, і ваші стосунки збережуть трепет першої зустрічі.

Негативним фактором для такого шлюбу може стати підозра однієї з половинок в невірності партнера. Зберегти шлюб ви зможете, якщо періодично будете розлучатися на нетривалий час. Самотність допоможе урізноманітнити стосунки і внести в них нотку суму, яка після зустрічі обернеться радістю і новими зізнаннями в щирих почуттях. Захистіть один одного від страждань і розчарувань, і ваш союз буде предметом для наслідування.

3. Число три вносить у відносини дисгармонію і занепокоєння. У таких союзах нерідкі егоїстичні нахили, коли половинки перестають взаємодіяти і починають власний шлях розвитку. Такі відносини є згубними, тому для збереження міцної сім’ї вам варто враховувати думку і бажання партнера. Трійка створює вібрації, які впливають на сприйняття рутинного життя.

Нудьга і одноманітність можуть зруйнувати сім’ю. Зберегти гармонію ви зможете, якщо будете дбайливо ставитися до своїх половинок і розділите порівну побутові справи. Також зберегти шлюб допоможуть часті подорожі і зміна обстановки, мінімалістичний дизайн інтер’єру і мінімум речей. Так ви зможете менше часу проводити за прибиранням, а у вільний час знайти заняття, яке вам обом принесе масу задоволення.

4. Союз людей, якими керує четвірка, не найнадійніший.Ця цифра відповідає за саморозвиток, тому інтереси партнерів поширюються лише на особисті досягнення і цілі. У такому шлюбі чоловік і жінка рідко прив’язані один до одного і часто сприймають другу половинку як перешкоду для особистого росту і розвитку. Наявність дітей також мало що змінює у відносинах, тому нумерологи радять зважити всі «за» і «проти», перш ніж укладати шлюб під впливом четвірки.

Читайте також:  У Франківську шлюб за добу тепер можна брати лише у вишиванках та зі священником

Нерідко в таких сім’ях проблеми накопичуються роками, а потім вихлюпуються у великі сварки. Зберегти взаємини в уже сформованій сім’ї можна за допомогою уваги до свого партнера і старанності, спрямованої на досягнення взаєморозуміння. Вас можуть об’єднати спільні цілі, розвиток бізнесу або інші досягнення, до яких ви можете йти рука об руку, допомагаючи і підтримуючи партнера.

5. П’ятірка відповідає за нові емоції, враження і захоплення. Шлюб людей, об’єднаних цією цифрою, обіцяє бути стійким і цікавими. Їх оточує безліч знайомих, а спільні інтереси або хобі допомагають впоратися з побутовими проблемами. Подружжя зможуть досягти великих висот в діловому терені, підтримуючи починання один одного.

Енергетика п’ятірки дозволяє партнерам буквально світитися енергією і направляти її в будь-яке русло. Як правило, в таких сім’ях завжди є місце сміху і прекрасному настрою, а діти в союзі народжуються під щасливою зіркою удачі і везіння. Однак при всьому райдужному подружжю варто уважно ставитися до потреб один одного і дозволяти своїм половинкам час від часу перебувати на самоті.

6. Шістка є найгармонійнішою цифрою. Позитивні вібрації шістки дозволяють подружжю насолоджуватися товариством один одного і жити у взаєморозумінні і любові. Сім’ї, в яких подружжя приділяють увагу один одному, підтримують у всіх починаннях і не намагаються поставити себе вище, швидко стають на ноги і знаходять фінансову незалежність. Щоб сім’я протягом багатьох років залишалася міцною і гармонійною, подружжю необхідно пам’ятати і про домашній затишок – важливу частини щасливого життя.

7. Цифра сім нерідко викликає в людей бажання замкнутися і захистити себе від зовнішнього світу. У зв’язку з цим в парах, де одна з половинок не звикла довго обходитися без спілкування, швидко настає розлад. Однак якщо обидва партнери звикли жити у вузькому колі сім’ї і не допускати до нього сторонніх, шлюб буде довгим і щасливим.

Читайте також:  Гірко! Відома франківська ведуча та співачка вийшла заміж

Вібрації числа сім впливають на обох партнерів, тому вступати в шлюб під таким заступництвом слід людям, які мають спокій і непохитність, інакше імпульсивність одного з партнерів буде заподіювати масу незручностей парі.

8. Сімейним парам, які планують укласти шлюб під впливом вісімки, слід бути уважними і обережними. Справа в тому, що ця цифра об’єднує людей, націлених на кар’єрне зростання. Якщо один з партнерів потребує постійної уваги, а другий більшу частину часу буде присвячувати роботі, то сварки і конфлікти неминучі.

Нумерологи називають вісімку числом трудоголіків, і якщо ви не відносите себе до них, то варто перенести дату весілля на інше число. На жаль, більшість шлюбів, укладених між партнерами з різними цілями в житті, руйнуються від вібрацій цього числа.

9. Дев’ятка є числом, що оберігає сімейні відносини. Якщо парі важливіше не кар’єра, а сім’я, то це число стане вашим талісманом щастя і благополуччя. Гармонійний союз, в якому подружжя знаходять задоволення в самовіддачі сім’ї, нічого не вимагаючи натомість, приречений на успіх і щастя. У таких союзах парі варто задуматися про кількох дітей, щоб дарувати їм свою любов і турботу. Нерідко сім’ї з кодом дев’ять заводять декількох вихованців, відчуваючи потребу в постійній турботі над безпорадними істотами.

Планування дати весілля є важливим кроком у відносинах. Щоб бути впевненими в своєму обранцеві, ви можете розрахувати код нумерологической сумісності і перетворити відносини в ідеальні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.